PreviousNext
Aktuális lapszám letöltéseDownload
BackFőoldalBack Lapszámok

Jogi nyilatkozat


Ügyészségi
Szemle


A honlap célja az Ügyészségi Szemle népszerűsítése, a kiadott számok elérhetőségének biztosítása és az egyes lapszámok eljuttatása a nagyközönséghez.

A honlap üzemeltetője:

  • Legfőbb Ügyészség (székhely: 1055 Budapest, Markó u. 16., telefonszám: + 36 1 354 5500, e-mail cím: info@mku.hu)

A honlap domain nevének tulajdonosa a Legfőbb Ügyészség.

A honlap felépítése, grafikája, adatbázisa, ábrái, képei, a logók szerzői jogi oltalom alatt állnak. 

A honlapon szereplő harmadik személyek szellemi alkotásait (cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezései szerint lehetséges. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

A honlapon szereplő egyéb információk – ellenkező rendelkezés hiányában – változatlan tartalommal, a forrás megjelölésével szabadon terjeszthetők.

A honlap üzemeltetői a honlap tartalmának változtatással, vagy változtatás nélkül, de az eredeti szövegkörnyezettől eltérő módon történő felhasználásáért felelősséggel nem tartoznak. Az ilyen jellegű felhasználás esetén a honlap üzemeltetői a szabad felhasználás jogát megvonják.

A honlapon szereplő kapcsolódó oldalak tartalmáért a honlap üzemeltetője felelősséggel nem tartozik, a honlap kizárólag hozzáférést biztosít ezen oldalakhoz.

A honlap használatának megkezdésével a felhasználó elfogadja a honlap használatának feltételeit.

Ha a honlappal kapcsolatban észrevétele van, a ugyeszsegiszemle@okri.hu  e-mail címen teheti ezt meg. Az esetleges hibákat jelzés esetén minél hamarabb igyekszünk orvosolni.


Letöltés PDF formátumban